Contact Us

Address: LP #54 Manick street, Ramsaran Park Chaguanas, Trinidad Contact #:1868-671-7053/ 672-1713 Fax: 671-7156 Email Us sales@kariksystems.com – Sales and pre-sales questions purchasing@kariksystems.com – Order questions, order status, etc. sales@kariksystems.com – Invoices, credits, etc.


 

Hoe is een medicijn dat voornamelijk wordt gebruikt om darmparasieten bij koeien te behandelen, interessant geworden voor artsen die mensen behandelen met COVID-19? Begin 2020 werd een paper openbaar gemaakt (voordat het werd beoordeeld door andere wetenschappers) waaruit bleek dat Ivermectine de replicatie van het SARS-CoV-2-virus www.ivermectinetabletten.com, dat COVID-19 veroorzaakt, onderdrukt onder laboratoriumomstandigheden. Dit was een van de vele onderzoeken van de afgelopen 50 jaar om aan te tonen dat het antiparisitische medicijn ook antivirale toepassingen kan hebben.

Er lijken twee belangrijke manieren te zijn waarop het medicijn de replicatie van het coronavirus kan voorkomen. Ten eerste zou het kunnen voorkomen dat het virus de natuurlijke antivirale reacties van onze cellen onderdrukt . Ten tweede is het mogelijk dat het medicijn verhindert dat het ” spike ” -eiwit op het oppervlak van het virus zich bindt aan de receptoren waardoor het onze cellen kan binnendringen. Samen met de ontstekingsremmende werking die blijkt uit de werkzaamheid van ivermectine bij rosacea, kunnen deze wijzen op nuttige effecten bij een virale ziekte die een aanzienlijke ontsteking veroorzaakt. Deze eerste bevindingen werden gebruikt als basis voor talrijke aanbevelingen voor het gebruik van ivermectine voor de behandeling van COVID-19, met name in Latijns-Amerika , die later werden ingetrokken.